Üdvözöljük az Ofszet Print Nyomda oldalán!

Általános Felhasználási Feltételek

Általános felhasználási feltételek

 

  1. Általános

Jelen Általános Felhasználási Feltételek (ÁFF) dokumentum tartalmazza az Ofszet Print Nyomda Kft. (székhely: 1048 Budapest, Intarzia u. 18. 3/7., adószám: 24801630-2-41, cégjegyzék száma: Cg. 01-09-183130, cégbíróság megnevezése: Fővárosi Cégbíróság), a továbbiakban Ofszet Print Nyomda Kft, a www.oprintnyomda.hu weboldal (továbbiakban weboldal) üzemeltetője és weboldal szolgáltatásait igénybe vevő (továbbiakban Felhasználó) jogait és kötelezettségeit.

A Weboldal használatával kapcsolatban a jelen ÁFF rendelkezései az irányadók, melyet a Felhasználó a weboldal használatával elfogad. Jelen megállapodás a felhasználó és az Ofszet Print Nyomda Kft. között jön létre.

Jelen ÁFF 2014.12.19 napján lépett hatályba. Az Ofszet Print Nyomda Kft. fenntartja a jogot az ÁFF módosítására, ebben az esetben a változásokról regisztrált felhasználóit e-mail-ben értesíti. A megállapodást a felhasználó az info@oprintnyomda.hu e-mail címen bármikor felmondhatja.

A felek között a weboldalon szerződés termék megvásárlásával jön létre. A megkötött szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, a szerződések nem kerülnek iktatásra, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik, az ebben foglalt szabályok érvényesülnek tekintetében. A szerződéskötés nyelve magyar.

 

  1. Regisztráció

A weboldalon megrendelés kizárólag csak regisztrált felhasználók számára lehetséges. A regisztráció során rögzítésre kerülő adatokról részletes tájékoztatást az Adatkezelési tájékoztató nyújt.

Az Ofszet Print Nyomda Kft. a Felhasználó által tévesen megadott adatokért, és az ebből adódó esetleges kárért, késedelemért nem vállal felelősséget.

A Felhasználó vállalja a felelősséget jelszavának titokban tartásáért.

A Felhasználó regisztrációjával és hírlevélre történő feliratkozásával elfogadja, hogy az Ofszet Print Nyomda Kft. rendszeres időközönként hírlevelet küld számára a weboldalon található termék ajánlatokról és a weboldal legfrissebb szolgáltatásairól.

Az Ofszet Print Nyomda Kft. harmadik személy részére nem szolgáltat ki adatot.

 

  1. Vásárlás

A vételár az adott termék mellett jól láthatóan és egyértelműen feltüntetett összeg, mely az általános forgalmi adót tartalmazza.

Az ár megváltoztatásának jogát fenntartja az Ofszet Print Nyomda Kft., mely a weboldalon történő megjelenéssel egy időben válik érvényessé, és a már megrendelt termékek árát visszamenőleg nem befolyásolja.

A Felhasználó megrendelés leadásával elfogadja a jelen Általános Felhasználási feltételekben foglaltakat.

Az Ofszet Print Nyomda Kft. köteles a Felhasználó vételi szándékát, megrendelését e-mail-ben visszaigazolni. Amennyiben ez nem történik meg a megrendeléstől számított 48 órán belül, a Felhasználó bármilyen kötelezettsége automatikusan megszűnik.

 

  1. Szállítás és fizetés

A termék vételárának kiegyenlítésére az alábbi lehetőségek elérhetőek:

  • bankkártyás fizetés a PayPal rendszerén keresztül
  • banki átutalás
  • Készpénzes pénztári befizetés

A felhasználó számára a megvásárolt termékek megtekinthetőek a weboldalon a Belépés után a Fiókom, illetve az Termékjeim menüpontban.

Amennyiben a megvásárolt termék Pick Pack Ponton keresztüli termékátvételére jogosítja a vásárlót, a termék a vásárló által választott Pick Pack Pontra történő megérkezését a Pick Pack Pont sms-ben jelzi a vásárlónak. A jelzéstől számított 7 napon belül vehető át a megrendelt termék, mely újabb 7 nappal automatikusan meghosszabbodik. Az átvétel csak az adott időintervallumon, azaz maximum 14 napon keresztül tehető meg. Amennyiben a termék átvétele ebben az időszakban nem történik meg, a termék visszaszállításra kerül és átvétele a továbbiakban nem lehetséges.

Abban az esetben, ha a megvásárolt termék az Oprintnyomda.hu boltjában történő termékátvételére jogosítja a vásárlót, a terméket a terméken megjelölt beváltási határidőn belül lehet átvenni. Amennyiben a termék átvétele a beváltási határidőn belül nem történik meg, a termék visszaszállításra kerül és átvétele a továbbiakban nem lehetséges.

 

  1. Elállás, visszatérítés

Az elállás joga:  Átvételtől számított 14 napon belül a felhasználó bármikor, indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.. Elállási határidő szolgáltatás esetén a szerződéskötésnapján kezdődik. Az írásban történő elállási szándékot a termék kézhezvételét követkő 14 napon belül, e-mail-ben kell jelezni az info@oprintnyomda.hu e-mail címen, vagy az Ofszet Print Nyomda Kft. székhelyére küldött levél formájában.

Elállás esetén a fogyasztót kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli. A terméket sértetlen állapotban eredeti csomagolással 14 napon belül kell visszaküldeni; a szolgáltató követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését.

Közvetítő a megrendelő által kifizetett termék árát haladéktalanul, de legkésőbb az elállás megérkezésétől számított 30 napon belül visszatéríti.

14 napon túli bármely indokból fakadó vásárlástól való elállás esetén az Ofszet Print Nyomda Kft. nem köteles a termék árát megtéríteni.

A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet itt megtekinthető.

 

  1. Kártérítés

A Felhasználó kártérítési felelősséggel tartozik az Ofszet Print Nyomda Kft. felé minden olyan veszteség, felelősség, költség tekintetében, amely abból fakadóan keletkezik, hogy a szerződést megszegi; a honlap Felhasználó jelszavával történt használatával kapcsolatosan.

Az Ofszet Print Nyomda Kft. garanciát vállal az oldalon megjelent ajánlatokra. Amennyiben úgy érzi, hogy nem azt a Szolgáltatást vagy terméket kapta, ami az ajánlatban szerepel, és ezt a Szolgáltatónál hivatalosan (Panaszkönyv) a termék felhasználási időn belül jelezte, majd felénk is a felhasználási időn belül megküldi a panaszát, akkor tudjuk ügyét kivizsgálni a Szolgáltatónál, valamint a termék árát Kreditpontjainál jóváírni.

 

  1. Szerzői jog és védjegyek

Az OPRINTNYOMDA.HU márkanév és logó Az Ofszet Print Nyomda Kft. tulajdona. Az Ofszet Print Nyomda Kft. minden ehhez kapcsolódó jogot fenntart magának. Az OPRINTNYOMDA.HU honlapján megjelenő minden egyéb márkanév és logó, hacsak nem jelezték másként, az adott márkanév és logó tulajdonosát illeti meg.

Az Ofszet Print Nyomda Kft. fenntartja magának a jogot a Felhasználási Feltételek egyoldalú módosítására. A módosítással egyidejűleg a módosított Felhasználási Feltételek postázásra kerül a felhasználó által a regisztráció során megadott e-mail címre. A módosított Felhasználási Feltételek megküldését követő ismételt használattal a módosításokat a felhasználó tudomásul veszi.

2015.01.25
Ofszet Print Nyomda Kft.

 

Hozzászólások letiltva.